Wielrennen

Is de toekomst van Greg Van Avermaet en co dan toch gered? 'Schoenenfabrikant wil 25 miljoen euro investeren'

Is de toekomst van Greg Van Avermaet en co dan toch gered? 'Schoenenfabrikant wil 25 miljoen euro investeren'

Teammanager Jim Ochowicz is nog altijd druk in de weer om een nieuwe sponsor te vinden om het voortbestaan van de BMC-ploeg te garanderen. En mogelijk springt er een Poolse schoenenfabrikant in de dans.

Jim Ochowicz moest zijn deadline al enkele keren uitstellen, maar heeft volgens het Franse L'Equipe dan toch een nieuwe hoofdsponsor beet om de continuïteit van zijn ploeg te verzekeren. De redder in nood zou CCC zijn, een Poolse schoenenfabrikant.

CCC zal ongetwijfeld een belletje doen rinkelen, want momenteel is het bedrijf hoofdsponsor van de Poolse wielerploeg CCC Sprandi Polkowice. Van een fusie tussen beide teams zou er echter geen sprake zijn. 

25 miljoen euro

CCC wil 25 miljoen euro in de ploeg pompen, waardoor alle (financiële) middelen aanwezig zijn om het voortbestaan te verzekeren. Goed nieuws dus voor Greg Van Avermaet, die nog steeds niet beslist heeft waar zijn toekomst ligt. Bij BMC rijden ook nog de Belgen Jürgen Roelandts, Nathan Van Hooydonck, Loïc Vliegen en Dylan Teuns, al lijkt die laatste wel op weg naar Bahrain Merida. 

Reacties 2 reacties

Gerelateerd nieuws