? Quick-Step Floors en Philippe Gilbert lijken Sven Nys bij te treden na saaie eerste week: "It's, oh, so quiet"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
? Quick-Step Floors en Philippe Gilbert lijken Sven Nys bij te treden na saaie eerste week: "It's, oh, so quiet"
Foto: © photonews

Sven Nys was niet bepaald onder de indruk van de eerste week in de Ronde van Frankrijk. "Het scenario van elke rit ligt al snel vast", liet de Kannibaal van Baal optekenen. Quick-Step Floors lijkt hem, door middel van enkele rake tweets, gelijk te geven. Ook Philippe Gilbert deed van zich spreken.

Sven Nys vond het maar een saaie eerste week van de Tour de France. Quick-Step Floors treedt hem door middel van enkele opvallende tweets duidelijk bij. Het lijkt dat ook de renners dus niet echt happig zijn om een vlakke rit van 231 kilometer af te werken. 

"It's, oh, so quiet. It's, oh, so still", tweette de ploeg van Patrick Lefevere. Daarna deden ze er nog een schepje bovenop. "Er is in deze fase een eenzaamheid die zo groot is dat je het kan zien in de trage beweging van de wijzers van de klok."

Ook Philippe Gilbert was duidelijk niet happig om de vlakke etappe van ruim 230 kilometer af te werken. "Heb je enkele verhalen bij", vroeg hij aan de cameraman. "Want er valt echt wel niks te zeggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties