Op de rustdag meer nieuws over de toekomst van Greg Van Avermaet: BMC-renner wordt kopman bij nieuwe formatie

Redactie
| 0 reacties
Op de rustdag meer nieuws over de toekomst van Greg Van Avermaet: BMC-renner wordt kopman bij nieuwe formatie
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Eindelijk weet Greg Van Avermaet waar zijn toekomst ligt. De Waaslander, bezig aan een geweldige eerste week in de Tour dankzij het geel, zal volgend seizoen uitkomen voor de Poolse opvolger van BMC.

BMC gaat dus in zee met het Poolse CCC-Sprandi Polkowice. De eigenaar van schoenenfabrikant CCC, de Pool Dariusz Milek, was gisteren met het sportieve management van zijn ploeg op bezoek in de Tour de France. De onderhandelingen met huidige teammanager Jim Ochowicz zijn helemaal rond volgens diverse media. 

Greg Van Avermaet blijft zo goed als zeker bij de opvolger van BMC. Met Rohan Dennis, Richie Porte en Tejay Van Garderen hebben drie grote namen wel al andere oorden opgezocht. Zij wilden hun toekomst niet in het gedrang brengen en kozen voor andere projecten. 

Wie blijft?

Ook de jonge Nathan Van Hooydonck blijft volgens HLN net als Van Avermaet zijn meesterknecht Michael Schär bij de nieuwe WorldTour-formatie, al is het verder onzeker wie er nog van de huidige CCC-ploeg aan boord blijft. Ook de Zwitserse hardrijder Stefan Küng zou een voorstel op zak hebben. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties