Marcel Kittel reageert verrast na snoeiharde kritiek: "Dat begrijp ik helemaal niet"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 3 reacties
Marcel Kittel reageert verrast na snoeiharde kritiek: "Dat begrijp ik helemaal niet"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Katusha spaarde afgelopen dagen de kritiek voor Marcel Kittel niet. "Hij is een egoïst en zat tijdens de teambespreking gewoon op zijn gsm te kijken", viel te noteren bij zijn ploegleider.

Kittel zijn teller staat nog steeds op nul in deze Tour, bovendien kon hij ook amper meedoen voor winst. Ploegleider Dmitry Konyshev was dan ook hard voor de Duitse sprinter, vorig jaar nog goed voor vijf ritzeges. Ook Kittel zelf reageerde nu bij CyclingWeekly over het incident. "Ik was verrast om die kritiek in de media te moeten vernemen, terwijl hij mij het zelf kon vertellen", aldus de ex-renner van Quick-Step Floors.

'Geen vragen over toekomst'

"Dat begrijp ik helemaal niet en dat maakt het er zeker niet makkelijk op", vervolgt Kittel. "Zelf stel ik me geen vragen over mijn toekomst bij Katusha-Alpecin. We zullen dit incident binnenskamers afhandelen. We hebben er reeds over gesproken, maar dat doe je niet in één gesprek na een Tour-rit."

Na de Alpen wil Kittel zich tonen. Vrijdag wacht er normaal gezien alweer een kans voor de sprinters. "Ik ben klaar voor het vervolg van de Tour en zal mijn uiterste best doen", besluit Kittel. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties