Peter Sagan heeft persoonlijk nieuws te melden

Peter Sagan heeft persoonlijk nieuws te melden
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Ook dit jaar is Peter Sagan weer één van de uitblinkers in de Ronde van Frankrijk. In zijn privéleven staat hij voor zwaardere vuren. Sagan is met het nieuws naar buiten gekomen dat hij en zijn echtgenote Katarina Smolkova gaan scheiden en zich als vrienden zullen ontfermen over hun zoontje.

De renner van Bora-Hansgrohe trad via de sociale media met het nieuws naar buiten. "Na een lange discussie zijn Kate en ik tot de conclusie gekomen dat het beter zou zijn als we scheiden. We vinden het allebei de juiste beslissing. Kate is een belangrijk deel van mijn leven geweest, heeft me al die jaren mijn carrière gesteund en is een geweldige moeder. Met respect voor mekaar gaan we elk onze eigen weg", legt Sagan uit.

FOCUSSEN OP MARLON

Het nieuws komt drie maanden voor de eerste verjaardag van Marlon, het zoontje van Peter en Kate. "Onze grootste focus gaat uit naar Marlon. We zullen ons best doen om hem op te voeden in een goede omgeving en de ouders te zijn die hij nodig heeft."

Door dit zelf mee te delen, hoopt Sagan ook om een serene sfeer te creëren rond zijn persoon. "Ik zal geen verdere commentaar geven en wil iedereen al bij voorbaat bedanken voor het respecteren van onze privacy."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties