Money time voor Wout Van Aert vanaf woensdag: "Dringend tijd om opnieuw de goeie ouwe Wout te worden"

Redactie
| 3 reacties
Money time voor Wout Van Aert vanaf woensdag: "Dringend tijd om opnieuw de goeie ouwe Wout te worden"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

In de Ronde van Denemarken legt Wout Van Aert vanaf woensdag zijn laatste voorbereidingen op het komende EK in het Schotse Glasgow. Daar geniet de renner van Veranda's Willems-Crelan samen met Greg Van Avermaet en Jasper Stuyven een beschermd statuut.

En Van Aert trekt met ambitie naar Denemarken. "Ik wil scoren", klinkt het in HLN. "In de Brugse Elfstedenronde, het BK en de Ronde van Oostenrijk was het niet echt 'van moeten'. Niet verkeerd om even een rustige periode in te bouwen in mijn zomercampagne, maar... het vloekt met mijn DNA."

"Dringend tijd om opnieuw de goeie ouwe Wout te worden, die koerst om te winnen. Ik mik op meer dan die laatste procentjes progressie", zegt Van Aert, die niet zo lang geleden in het huwelijksbootje stapte met zijn Sarah.

Samen met Stuyven en Van Avermaet

Op het EK is Van Aert dus één van de kopmannen. "Met hun Tourbenen hebben Greg en Jasper zelfs een streepje voor. Geen idee wat de precieze rolverdeling wordt, maar ik zal me in mijn eerste Belgische wegselectie ooit zeker niet opdringen. Ik schik me naar wat de bondscoach van me verlangt", besluit Van Aert. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties