Wanty-Groupe Gobert bindt Belg die wil scoren in klassiekers langer aan zich

Wanty-Groupe Gobert bindt Belg die wil scoren in klassiekers langer aan zich
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wanty-Groupe Gobert was in de voorbije Ronde van Frankrijk weer één van de meest actieve ploegen, maar focust als Belgisch team ook nog altijd hard op het voorjaar. In die optiek heeft het een renner met potentieel op dat vlak langer aan zich gebonden. Tom Devriendt blijft nog zeker twee jaar bij de

De 26-jarige Devriendt liet dit jaar al een mooie ereplaats optekenen in Rhône Alpes-Isères Tour en eindigde in de top dertig in de Ronde van Vlaanderen. Het is vooral in koersen als Vlaanderens mooiste dat onze landgenoot zich wil doen opmerken. Daar wil Wanty-Groupe Gobert hem nog zeker twee jaar de kans toe geven.

"Dat is een mooi teken van vertrouwen. In het voorjaar heb ik me laten zien en ik ben ook gegroeid als vaste pion in de trein van Timothy Dupont. Volgend jaar wil ik me nog meer profileren in het voorjaar. Mijn prestatie in de Ronde van Vlaanderen smaakt naar meer. Ik stel als doel om vrij sterk te presteren in bepaalde klassiekers", toont Devriendt zich ambitieus.

SFEERMAKER

Hij voelt zich ook perfect in zijn sas binnen het team van Wanty. "De ploeg weet dat ze op mij kan rekenen. Ik ben ook wel een sfeermaker en voel me supergoed hier. De contractverlenging van Xandro Meurisse was enorm belangrijk voor mij. We zijn al lang beste vrienden en ik haal echt energie uit gasten als hij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties