Quick-Step Floors maakt selectie voor San Sebastian bekend, met daarbij één Belg

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 5 reacties
Quick-Step Floors maakt selectie voor San Sebastian bekend, met daarbij één Belg
Foto: © photonews

Een kleine week na het einde van de Tour staat er met de Clasica San Sebastian al een mooie klassieker op de agenda. Bij Quick-Step Floors rekenen ze vooral op bolletjestrui Julian Alaphilippe en Bob Jungels.

Alaphilippe verkeert in bloedvorm. Dat bewees hij met zijn bolletjestrui en twee ritzeges in de afgelopen Tour. "San Sebastian is een iconische en mooie wedstrijd, maar ook een zware met een harde finale", laat ploegleider Wilfried Peeters weten. "We hopen enkele troeven uit te spelen zaterdag. Julian en Bob hebben een goede Tour gehad en kunnen meestrijden. De andere renners komen uit de Ronde van Wallonië, waar ze een goede periode kenden."

"Het is nooit makkelijk om een wedstrijd te winnen, San Sebastian vormt geen uitzondering. Maar we gaan met erg veel vertrouwen en motivatie naar de start", aldus Fitte. De enige Belg in de zevenkoppige selectie van Quick-Step Floors is Pieter Serry. 

De selectie van Quick-Step Floors voor de Clasica San Sebastian: Julian Alaphilippe, Kasper Asgreen, Rémi Cavagna, Bob Jungels, James Knox, Jhonnatan Narvaez en Pieter Serry 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties