'Oudjes' verlengen bij Trek-Segafredo: ervaren Spanjaard en Nederlander langer in dienst

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
'Oudjes' verlengen bij Trek-Segafredo: ervaren Spanjaard en Nederlander langer in dienst
Foto: © photonews

Trek-Segafredo heeft zich voor de komende twee seizoenen verzekerd van de diensten van twee ervaren renners. Oudgedienden Markel Irizar en Koen de Kort hebben hun contract bij de ploeg van Jasper Stuyven verlengd.

De twee ervaren rotten blijven dus tot eind 2020 in dienst bij Trek-Segafredo. Irizar begint volgend seizoen aan zijn 16e seizoen bij de profs, de Kort aan zijn 15e seizoen. Beide renners zijn wegkapiteins voor hun werkgever. 

"Ik voelde me bij mijn komst in 2017 meteen thuis bij deze ploeg", vertelt de Kort. "Ik voel me goed ondersteund en iedereen kan hier op zijn maximum presteren. Ik ben blij dat de ploeg hetzelfde over mij denkt en dat we snel tot een nieuwe overeenkomst van twee seizoenen kwamen. Erg leuk", aldus de Nederlander.

10e seizoen bij Trek voor Irizar

Irizar begint dan weer aan zijn 10e seizoen bij de ploeg. "Ik kan wel zeggen dat dit 'mijn ploeg' is", zegt de Baskische renner. "Ik wil de ploeg en de sponsors bedanken voor hun vertrouwen in mij. Ik ben erg gemotiveerd om mijn ervaring te delen met de jonge renners."

"De kennis en ervaring die Koen en Markel hebben, zijn zeer waardevol", laat teammanager Luca Guercilena weten. "Ik ben dus blij dat ze bij de ploeg blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties