"Mijn meest belangrijke zege in het shirt van Quick-Step Floors"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
"Mijn meest belangrijke zege in het shirt van Quick-Step Floors"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De eerste twee sprints leverden vooral frustratie op bij de jonge Alvaro José Hodeg, maar in de derde rit van de Ronde van Polen schoot hij dan toch raak voor Quick-Step Floors.

Na twee ereplaatsen was het voor Hodeg dan toch bingo in de derde rit. Het was bovendien de laatste kans voor de sprinters in Polen. "We kwamen hier met het doel om een rit te winnen", vertelde Hodeg na afloop bij zijn team. "Natuurlijk zijn we erg blij dat het vandaag gelukt is."

"Het is mijn eerste keer hier, maar dit zie ik als mijn meest belangrijke zege in het Quick-Step Floors shirt. De Ronde van Polen is een prachtige koers met veel fans. Ik ben blij hier te zijn en opnieuw een bijdrage te kunnen leveren aan het palmares van de ploeg."

Ploegmaats én Morkov

Zo is de teleurstelling van de eerste twee ritten helemaal weg. "Ik kon het werk van de ploeg tijdens de eerste 2 ritten niet belonen. Vanmorgen was ik super gemotiveerd en kon ik wederom rekenen op het geweldige werk van mijn ploegmaats. Michael (Morkov, red.) was fantastisch met de manier waarop hij anticipeerde in de sprint. Ik sprong op zijn wiel en denderde voort", aldus de Colombiaan. 
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties