Wielrennen

Quick-Step Floors maakt selectie voor BinckBank Tour bekend en wedt op meerdere paarden

Quick-Step Floors maakt selectie voor BinckBank Tour bekend en wedt op meerdere paarden

De BinckBank Tour is een belangrijke rittenkoers voor de Belgische en Nederlandse teams. Quick-Step Floors trekt komende maandag dan ook met een sterke selectie naar de start.

Zdenek Stybar en Niki Terpstra, allebei ex-winnaars van de rittenkoers, zijn de twee kopmannen voor het algemene klassement bij Quick-Step Floors. "De verschillen zullen erg nipt zijn", weet ploegleider Tom Steels. "Er is een korte tijdrit, dus ik verwacht geen grote verschillen in de slotrit naar Geraardsbergen. Bovendien is er dit jaar ook geen Ardennenrit."

De jonge Nederlander Fabio Jakobsen mag dan weer zijn kans gaan in de sprints. Eerder dit seizoen won hij al de Scheldeprijs. "Voor hem een nieuwe kans om zich te tonen op WorldTour-niveau. Er zijn verschillende sprintkansen en we hebben alle vertrouwen in hem", zegt Steels. Met Tim Declercq en Yves Lampaert zijn er ook twee Belgen van de partij. 

De selectie van Quick-Step Floors voor de BinckBank Tour: Tim Declercq, Fabio Jakobsen, Yves Lampaert, Maximilian Schachmann, Florian Sénéchal, Zdenek Stybar en Niki Terpstra

Reacties 4 reacties

Gerelateerd nieuws