Quick-Step Floors telt reeds vier sprinters, maar Patrick Lefevere aast op jong Belgisch sprinttalent

Redactie
| 2 reacties
Quick-Step Floors telt reeds vier sprinters, maar Patrick Lefevere aast op jong Belgisch sprinttalent
Foto: © photonews

Met Elia Viviani, Fernando Gaviria, Fabio Jakobsen en Alvaro José Hodeg heeft Quick-Step Floors al vier sprinters in de rangen, maar Patrick Lefevere wil daar graag nog een vijfde aan toevoegen. De teammanager van Quick-Step Floors aast op Jasper Philipsen.

De snelle sprinter van Hagens Berman Axeon boekte enkele dagen geleden zijn eerste zege bij de profs in de Ronde van Utah. "Vorig jaar is hij dankzij ons naar de ploeg van Axel Merckx kunnen gaan", zegt Lefevere in Het Nieuwsblad. "Hij heeft daar nog een contract van een jaar, maar wil de stap naar de WorldTour zetten en heeft daarvoor ook de goedkeuring van Axel."

"Ik zit deze week nog eens samen met zijn management. Fitte kent zijn vader goed. Ik zou Jasper graag zien komen en ik denk ook dat hij dat wil, maar er zijn nog kapers op de kust, zoals de nieuwe ploeg rond Van Avermaet."

Schachmann en Terpstra

Verder komt Remco Evenepoel erbij. Laurens De Plus vertrekt dan weer naar LottoNL-Jumbo. En dan zijn er nog enkele andere transferdossiers. "Ik hoor dat BORA-hansgrohe graag Schachmann wil, maar ik heb op de slotdag van de Tour in Parijs zijn makelaar gezien en die zei dat hij wil blijven."

"Het dossier van Niki is nog steeds hangende. Als er snel vers geld komt, komt dat in orde. Komt er geen geld, dan hebben we een probleem. Niki is bereid nog even te wachten, maar dat moet ook niet te lang meer duren", besluit Lefevere. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties