Zoektocht van Patrick Lefevere gaat verder: "China of Mongolië, zolang ze maar geen Monopoly-geld meebrengen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 9 reacties
Zoektocht van Patrick Lefevere gaat verder: "China of Mongolië, zolang ze maar geen Monopoly-geld meebrengen"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Vorig jaar had de zoektocht naar nieuwe geldschieters heel wat meer voeten in de aarde, maar ook in deze periode van het seizoen blijft Patrick Lefevere op zoek naar nieuwe sponsors. Die heeft hij onder meer nodig om NIki Terpstra langer aan zich te binden.

De onderhandelingen met Terpstra, dit seizoen goed voor winst in de E3 en de Ronde, slepen al een tijdje aan. "Het dossier van Niki is nog steeds hangende. Als er snel vers geld komt, komt dat in orde", weet Lefevere. "Komt er geen geld, dan hebben we een probleem. Niki is bereid nog even te wachten, maar dat moet ook niet te lang meer duren."

"Quick-Step blijft nog minstens drie jaar, maar zij zouden het liefst tweede sponsor worden"

En dus zijn er nieuwe sponsors welkom bij Quick-Step Floors. Al werd er met Maes 0,0% ook al een nieuwe sponsor voorgesteld. "Quick-Step blijft nog minstens drie jaar, maar zij zouden het liefst tweede sponsor worden", vervolgt de teammanager in Het Nieuwsblad. "Die hoofdsponsor heb ik nog niet."

"Lidl? Die hebben van meet af aan gezegd dat ze niet de intentie hebben om de ploeg te dragen." Lefevere wil dus vooral een nieuwe hoofdsponsor voor zijn team. "Mij maakt het trouwens niet uit vanwaar de sponsor komt. Dat mag gerust China of Mongolië zijn. Zolang ze maar echt geld meebrengen en geen Monopoly-geld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties