Lotto Soudal heeft selectie voor de Vuelta rond en selecteert liefst zeven Belgen

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
Lotto Soudal heeft selectie voor de Vuelta rond en selecteert liefst zeven Belgen
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De laatste Grote Ronde van het seizoen, de Vuelta, gaat op 25 augustus van start. Lotto Soudal heeft de selectie 10 dagen voor de start af en trekt met liefst 7 Belgen naar Spanje.

Lotto Soudal heeft de acht namen voor de Ronde van Spanje op papier. De ploeg van Marc Sergeant gaat met zeven Belgen en de Pool Tomasz Marczynski naar de start in Murcia. Tiesj Benoot is er na zijn snelle opgave in de Tour bij, hij kan voor een mooie eindklassement gaan in zijn allereerste Ronde van Spanje. 

De andere speerpunten van Lotto Soudal lijken eeuwige aanvaller Thomas De Gendt en enkele andere vrijbuiters zoals Sander Armée en Marczynski, vorig jaar allemaal goed voor een ritzege in de Vuelta. Bjorg Lambrecht rijdt dan weer zijn eerste Grote Ronde. De neoprof staat bekend als een groot klimtalent. En ook de ervaren Maxime Monfort en Jelle Wallays zijn er in Spanje bij. 

De selectie van Lotto Soudal voor de Vuelta: Sander Armée, Tiesj Benoot, Thomas De Gendt, Bjorg Lambrecht, Tomasz Marczynski, Maxime Monfort, Tosh Van der Sande en Jelle Wallays

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties