Marcel Kittel, Jasper Stuyven en Quick.Step-renners doen hun beklag over BinckBank Tour

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 17 reacties
Marcel Kittel, Jasper Stuyven en Quick.Step-renners doen hun beklag over BinckBank Tour
Foto: © photonews

In de BinckBank Tour worden de renners letterlijk van het ene uiteinde van de Benelux naar het andere uiteinde gestuurd. En ook de renners zijn daar niet bepaald tevreden over.

Heel wat renners deden hun beklag op sociale media over de files en het verkeer na de tijdrit in Venray. De renners maakten dan ook gisterenavond de oversteek van Venray naar het verre Belgische Aalter. "Verplaatsingen en verkeer. Het verhaal van deze week van de BinckBank Tour", liet Jasper Stuyven weten.

De verbazing was dan ook groot toen de Leuvenaar een auto van de organisatie een escorte van de politie zag krijgen. "Nu snap ik waarom de organisatie zich niets aantrekt van de lange verplaatsingen."

'Living the dream'

En ook andere renners waren niet tevreden. "Living the dream", aldus Marcel Kittel met de nodige ironie. "Een rit van meer dan 200 kilometer over de hobbelige Belgische autostrades." 

Yves Lampaert, Niki Terpstra en Tim Declercq stonden dan weer in de file voor de Kennedy-tunnel in Antwerpen. "Yves, we gaan een kleine quiz doen voor de mensen thuis. Die raden nooit voor welke tunnel we staan", aldus de Nederlander. Waarop Lampaert antwoordde: "Dat is wel een strikvraag." Terpstra richtte zich dan maar tot Tim Declercq. "Tim, wanneer is die 'Lange Wapper' klaar?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties