Opvallend: Mitchelton-Scott breekt contract van Australische klimmer al open

Opvallend: Mitchelton-Scott breekt contract van Australische klimmer al open
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Bij Mitchelton-Scott hopen ze de komende jaren op meer succes met de broers Yates in de grote ronden. Om de broertjes goed te omringen hebben ze al stappen ondernomen. Ze hebben namelijk reeds de verbintenis met Jack Haig verlengd, hoewel die helemaal nog niet einde contract was.

Vorig jaar werd Haig 21ste in de Vuelta. Dit jaar reed hij in dienst van zijn kopmannen een sterke Giro. Daarbij kwam hij zelf uit op een 36ste plek. In het voorjaar liet hij zich ook al opmerken tijdens de Brabantse Pijl. Hij had sowieso nog een jaar contract, maar blijft nu dus zeker tot 2020 aan boord bij Mitchelton.

"Het is leuk om niet met die stress van dat contract te zitten en dat het team blij is met de manier waarop ik me ontwikkel. De komende twee jaren wil ik meer verantwoordelijkheid nemen in de grote ronden en meer een rol van leiderschap opnemen. Al werk ik ook graag voor de broertjes Yates en Esteban Chaves. Hopelijk kan ik hen helpen één van de grote ronden te winnen", uit Haig zijn wens voor de volgende jaren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties