Tiesj Benoot opnieuw in actie, Lotto Soudal (met drie Belgen) ambitieus naar Hamburg

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties
Tiesj Benoot opnieuw in actie, Lotto Soudal (met drie Belgen) ambitieus naar Hamburg
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De EuroEyes Cyclassics in Hamburg is één van de weinige klassiekers waar de sprinters hun snelle benen kunnen laten zien. Lotto Soudal hoopt met André Greipel dan ook op het hoogste podiumplekje te staan.

Zondag wordt er in Hamburg gekoerst. Lotto Soudal heeft met André Greipel dan ook een kanshebber in huis. "Als je naar de renners op de erelijst kijkt, merk je dat vaak een sprinter met inhoud deze klassieker wint", zegt ploegleider Bart Leysen. "En André is zo’n type sprinter."

"Samen met Lars Bak, Jasper De Buyst, Adam Hansen, Moreno Hofland, Marcel Sieberg en een sterke Tiesj Benoot hebben we jongens die André op een goede manier kunnen bijstaan en naar de finale loodsen. Zeker in de laatste drie kilometer moeten we goed vooraan zitten, want die zijn erg chaotisch", zegt aldus Leysen.

Comeback Benoot

Voor Benoot is het dan weer zijn eerste koers sinds zijn opgave in de Tour. Volgende week staat hij aan de start van de Ronde van Spanje. 

De selectie van Lotto Soudal: Lars Bak, Tiesj Benoot, Jasper De Buyst, André Greipel, Adam Hansen, Moreno Hofland en Marcel Sieberg.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties