Tim Wellens stelt alweer nieuwe doelen: "Ik hou echt van de koersen daar"

Tim Wellens stelt alweer nieuwe doelen: "Ik hou echt van de koersen daar"
Foto: © photonews

Geen derde eindzege voor Tim Wellens in de BinckBank Tour. Nochtans had de renner van Lotto-Soudal er nog wel zin in op de slotdag. Wellens zelf aarzelde er niet al te zwaar aan. Hij blikt alweer vooruit op enkele andere koersen die hem goed liggen.

Wellens heeft zich zeker niet weggestoken in de slotrit naar Geraardsbergen, maar was ook niet top. "Ik wilde meegaan met Oliver Naesen, maar zijn tempo lag net iets te hoog voor me. Ik ging over de limiet en ben er nooit van hersteld. De ploeg heeft me goed geassisteerd. Victor Campenaerts reed sterk en heeft meerdere keren aangevallen. Dit resultaat was het hoogst haalbare", besloot Wellens op de site van Lotto-Soudal.

VERDIEND VOOR MOHORIC

Hij heeft er wel van genoten om weer te kunnen strijden om de eindzege in een rittenkoers. "Het is altijd leuk om te vechten voor de overwinning en één van de sterkste mannen in koers te zijn. Mohoric verdient zonder twijfel de eindoverwinning. Hij is vandaag op geen enkel moment gekraakt."

Voor Wellens komen er al snel weer nieuwe kansen aan. "Volgende week ga ik de GP Plouay rijden. Daarna reis ik door naar Canada. Ik hou echt van de koersen daar. Nadien ga ik hard trainen richting het WK in Innsbruck. Het is belangrijk om op het juiste moment in topvorm te geraken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties