OFFICIEEL: Belgische kampioen twee seizoenen langer bij Quick-Step Floors

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 7 reacties
OFFICIEEL: Belgische kampioen twee seizoenen langer bij Quick-Step Floors
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De contractverlenging van Belgisch kampioen op de weg Yves Lampaert was eigenlijk al helemaal rond, maar vandaag heeft Quick-Step Floors het nieuws officieel gemaakt. De West-Vlaming tekende voor twee seizoenen bij.

Lmpaert komt al sinds 2015 uit voor het team. "Ik ben erg blij dat de ploeg en ikzelf beslist hebben om mijn contract te verlengen, want ik voel dat ik een groot deel uitmaak van deze familie die wij 'The Wolfpack' noemen", vertelt Lampaert. "Ik ben erg gemotiveerd om te blijven groeien en verbeteren. De ploeg heeft heel wat vertrouwen in mij getoond en ik mag regelmatig mijn eigen kans gaan, waar ik dankbaar voor ben."

Lampaert lag mee aan de basis van het straffe voorjaar van zijn team. Zelf won hij voor het tweede jaar op rij Dwars door Vlaanderen. Enkele maanden later pakte hij zijn eerste kampioenentrui op de weg. 

Klassiekers en Tour

"Ik zal opnieuw focussen op de klassiekers, waar ik hopelijk heel mooie dingen kan laten zien. Ik zal ook mijn focus op de Grote Rondes leggen. Ik reed dit jaar mijn eerste Tour, wat een geweldige ervaring was, en ik heb er nog meer honger door gekregen", besluit Lampaert. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties