Ook Trek-Segafredo heeft de acht namen voor de Vuelta op papier en heeft verschillende troeven

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Ook Trek-Segafredo heeft de acht namen voor de Vuelta op papier en heeft verschillende troeven

Ondertussen hebben heel wat ploegen hun selectie voor de Ronde van Spanje vrijgegeven. En ook Trek-Segafredo heeft de acht namen op papier. Enige Belg in de ploeg Jasper Stuyven is er na de Tour en BinckBank Tour niet bij aan de start in Malaga.

De Nederlander Bauke Mollema is de kopman in de selectie. Na de Tour gaat hij dus ook de Vuelta betwisten. Hij krijgt onder meer de hulp van de Italianen Gianluca Brambilla en Fabio Felline, die Mollema mee moeten helpen aan een mooie eindklassering of zelf hun kans voor ritwinst kunnen gaan. 

In de vlakke ritten kan Giacomo Nizzolo een rol van betekenis spelen in de sprints, terwijl de Amerikaanse ploeg de Oostenrijker Matthias Brändle achter de hand heeft voor het werk tegen de klok. De selectie wordt aangevuld met de Italiaan Nicola Conci, thuisrijder Markel Irizar en de Amerikaan Kiel Reijnen. "Ik zie heel wat kansen voor ons in deze Vuelta", zegt Yaroslav Popovych, ploegleider van Trek-Segafredo.

De selectie van Trek-Segafredo voor de Ronde van Spanje: Gianluca Brambilla (ITA), Matthias Brändle (AUT), Nicola Conci (ITA), Fabio Felline (ITA), Markel Irizar (ESP), Bauke Mollema (NED), Giacomo Nizzolo (ITA) en Kiel Reijnen (USA). 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties