Wat zijn de ambities van Trek-Segafredo in de Vuelta? Mollema en zijn ploeg op totaal andere golflengte

Wat zijn de ambities van Trek-Segafredo in de Vuelta? Mollema en zijn ploeg op totaal andere golflengte
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Voor aanvang van elke grote ronde maakt elke ploeg zijn doelstellingen bekend en we mogen er vanuit gaan dat men daarbij ook overlegt met de kopmannen. Blijkbaar niet zo bij Trek-Segafredo. De ploeg kondigt aan dat Bauke Mollema kopman is terwijl hij zelf niet voor een klassement wil gaan.

Trek-Segafredo laat er in zijn persbericht nochtans geen twijfel over bestaan dat het hoog mikt met Mollema. "We geloven dat Mollema met de fantastische benen die hij meebracht uit de Tour, een topvijfnotering in het algemeen klassement zou kunnen rijden." Dixit Jaroslav Popovych. Er wordt weinig ruimte voor verbeelding gelaten, maar toch spreekt Mollema hem volledig tegen.

De Nederlander laat op Twitter wel weten dat hij uitkijkt naar de derde grote ronde van het jaar. "Ik kijk ernaar uit om opnieuw in Spanje te koersen met Trek-Segafredo. Heb er enkele goede herinneringen", klinkt het. Waarna er nog een niet misverstane boodschap volgt. "En neen, het algemeen klassement is niet mijn doel tijdens deze Vuelta."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties