BREAKING: Team Van Aert gaat samen met Roompot

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 12 reacties
BREAKING: Team Van Aert gaat samen met Roompot

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Zoek niet naar de naam Veranda's Willems-Crelan in het peloton van 2019. Het team gaat immers fusioneren met Roompot en zal koersen onder de naam Roompot-Crelan.

Het team, dat onder Sniper Cycling ook een ploeg in het veldrijden heeft, zocht naar een nieuwe samenwerking op de weg. De onderhandelingen met Roompot liepen al, maar zijn nu dus helemaal rond.

"De gemeenschappelijke ambitie van dit project is om een sterk Belgisch-Nederlands team te creëren en uit te bouwen, met een Belgisch-Nederlandse omkadering en zowel Belgische als Nederlandse renners en stafleden. Het team zal worden geregistreerd onder de Belgische licentie van Sniper Cycling, maar zal wel rijden onder Nederlandse vlag", luidt het in het persbericht.

Nuyens en Compagnie krijgen versterking

Het management van Sniper Cycling, Nick Nuyens en Chris Compagnie, zal worden aangevuld met Michael Zijlaard, de huidige algemeen manager van Roompot – Nederlandse Loterij. Zij zullen samen de dagelijkse leiding van het team in handen nemen. De sportieve leiding wordt de verantwoordelijkheid van Erik Breukink, Michael Boogerd en Jean Paul van Poppel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties