Wout Van Aert en Oliver Naesen aan het werk zien? Vanmiddag rijden ze achter derny's in Wetteren

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Wout Van Aert en Oliver Naesen aan het werk zien? Vanmiddag rijden ze achter derny's in Wetteren
Foto: © photonews

Het Dernyfestival van Wetteren is intussen aan zijn vijftiende editie toe en vanaf drie uur kunnen wielerfans opnieuw heel wat grote namen over het spektakelrijke parcours zien scheuren.

Één van de publiekstrekkers is Wout Van Aert. De Belgische veldrijder ontplofte dit jaar ook op de weg en het wordt interessant hoe hij een koers achter derny's zal verteren. De stuurmanskunst heeft hij er alleszins voor, dat zal ook nodig zijn in de scherpe afdaling die in het parcours zit.

Net als vorig jaar is ook de Belgische kampioen van de partij. Yves Lampaert zal zich dus laten zien, net als Oliver Naesen en Sep Vanmarcke. Ook oude rot Davide Rebellin liet zich verleiden tot enkele rondjes achter de derny's.

Volledige deelnemerslijst: Wout Van Aert, Yves Lampaert, Oliver Naesen, Sep Vanmarcke, Fabio Jakobsen, Stijn Vandenbergh, Dimitri Claeys, Laurens De Vreese, Davide Rebellin, Timothy Dupont, Nikolas Maes, Kenny Dehaes, Kenny De Ketele, Maikel Zijlaard, Moreno De Pauw, Jonas Goeman, Nick Van der Lijke, Maxim Pirard en Otto Vergaerde.

Het Dernyfestival in Wetteren gaat van start om 14u, om 18u20 wordt na drie wedstrijden de eindwinnaar gehuldigd. Voor toeschouweres is het evenement gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties