Wout Van Aert reageert voor het eerst na verbreken van contract bij Sniper Cycling

Redactie
| 10 reacties
Wout Van Aert reageert voor het eerst na verbreken van contract bij Sniper Cycling
Foto: © photonews

Wout Van Aert is op weg naar de Verenigde Staten voor de Wereldbekers in Iowa en Waterloo. Van op de luchthaven van Schiphol bevestigde hij zijn breuk bij Sniper Cycling, al kon hij er zelf nog weinig over kwijt.

Vannacht deelde Sniper Cycling net nieuws mee dat het contract van Van Aert eenzijdig verbroken werd. "Vanuit de luchthaven van Schiphol, waar ik op dit moment op mijn vlucht richting Chicago wacht, kan ik niet anders dan dit nieuws bevestigen", opent de drievoudige wereldkampioen in het veld zijn column bij het Nederlandse WielerFlits

"Er hebben zich de laatste dagen feiten voorgedaan die iedere samenwerking met de ploeg onmogelijk maakten. Jammer genoeg voor jullie als lezer kan en mag ik op dit moment niets extra vertellen, wegens het delicate aspect van de zaak. Alle communicatie wordt de eerstvolgende dagen verzorgd door mijn raadsman, Walter Van Steenbrugge."

'Vervelend'

Volgens zijn advocaat rijdt Van Aert de komende crossen onafhankelijk. "Wat ik zelf wel kwijt kan: ik heb op dit moment dus geen team. Ik stap kort na de middag het vliegtuig naar de Verenigde Staten op in grote onwetendheid wat het praktische aspect van de zaak betreft. Vervelend, maar het is niet anders: dat lossen we de komende dagen wel op", besluit Van Aert. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties