André Greipel vandaag weer van de partij in Belgische eendagskoers

André Greipel vandaag weer van de partij in Belgische eendagskoers

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

André Greipel moest onlangs wegens ziekte afhaken voor het Kampioenschap van Vlaanderen. Zonde, want de sprinter van Lotto was net goed op dreef. Intussen lijkt Greipel alweer hersteld. Vandaag is hij weer in actie te zien.

Greipel zal immers aantreden in de Omloop van het Houtland in en rond het West-Vlaamse Lichtervelde. Zijn sportdirecteur Frederik Willems kwam nog eens terug op het forfait van de Duitser in het Kampioenschap van Vlaanderen. "André Greipel vertoonde daags voor die bewuste wedstrijd al de eerste symptomen van ziekte, maar wou toch starten in Koolskamp. Gaandeweg verergerde de zaak en moest hij er vroegtijdg uit", liet Willems weten aan HLN.

Het was dan van belang om de juiste datum te prikken voor zijn rentrée. "De Primus Classic van 15 september kwam nog veel te vroeg en daarom beslisten wij om hem woensdag te laten starten in de Omloop van het Houtland in Lichtervelde. Naast Greipel tekenen ook onder andere Jens Debusschere en Jens Keukeleire daar present. Ik verwacht wel wat van mijn renners."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties