Fransman breekt de ban bij Quick-Step Floors: "Iljo deed fantastisch werk"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
Fransman breekt de ban bij Quick-Step Floors: "Iljo deed fantastisch werk"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Hij is de eerste Fransman die mocht zegevieren in de Textielprijs Vichte, maar nog belangrijker: het was de eerste overwinning van Florian Sénéchal in de kleuren van Quick-Step Floors.

Sénéchal werd in het slot perfect gepiloteerd door Iljo Keisse en bleef Oliver Naesen en Sep Vanmarcke voor. "Ik ben zo blij met deze zege", vertelt de Fransman op de ploegwebsite van Quick-Step Floors. "Het was een sterk deelnemersveld. Vanaf het begin was het volle bak koers."

'Voor de sprint gaan'

"In de laatste ronden kwamen er diverse aanvallen, maar onze ploeg haalde alles terug. In de slotronde testten we de concurrenten met Mikkel. Nadat hij ingerekend was besloten we voor de sprint te gaan."

"Iljo deed fantastisch werk, ik hoefde mijn sprint pas op 100 meter van de streep in te zetten. Ik ben erg blij met mijn eerste zege voor deze fantastische ploeg. Dit weekend koers ik in de Tour de l'Eurométropole en Grand Prix d'Isbergues." In die laatste koers krijgt hij onder meer het gezelschap van zijn ervaren ploegmaat Philippe Gilbert, die zijn comeback maakt na zijn zware val in de Tour. 
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties