Mathieu van der Poel heet tweevoudig winnaar van de Ronde van Vlaanderen welkom bij Corendon-Circus

Redactie
| 14 reacties
Mathieu van der Poel heet tweevoudig winnaar van de Ronde van Vlaanderen welkom bij Corendon-Circus
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Opmerkelijke transfer voor Corendon-Circus, de Belgische werkgever van Mathieu van der Poel. Het team heeft een mondelinge overeenkomst met niemand minder dan Stijn Devolder, tweevoudig winnaar van 'Vlaanderens Mooiste'.

Stijn Devolder zal volgens het Nederlandse WielerFlits een contract van één seizoen tekenen bij Corendon-Circus. De ervaren rot heeft een mondelinge overeenkomst met de broers Roodhooft en zal volgend seizoen Mathieu van der Poel door zijn eerste voorjaar op de weg moeten gidsen. 

Mooi palmares

Devolder werd eind augustus 39 jaar, maar nam de afgelopen twee seizoenen de rol van wegkapitein op zich bij Veranda's Willems-Crelan, de (ex-)werkgever van Wout Van Aert. Hij heeft een palmares om van te smullen, met onder meer 2x winst in de Ronde van Vlaanderen, 3 Belgische titels ('07, '10 en '13) en 2 eindzeges in de Ronde van België. 

Gisteren kwam ook al het nieuws naar buiten dat de Deense hardrijder Lasse Norman Hansen een contract bij Corendon-Circus heeft getekend. De Belgische formatie wil absoluut een ProContinentale licentie verkrijgen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties