OFFICIEEL: Greg Van Avermaet verwelkomt Sky-renner bij Poolse CCC

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
OFFICIEEL: Greg Van Avermaet verwelkomt Sky-renner bij Poolse CCC

Het Poolse CCC, de nieuwe ploeg van Greg Van Avermaet, heeft opnieuw een versterking voorgesteld. Het plukt de Poolse renner Lukasz Wisniowski weg bij Team Sky.

Lukasz Wisniowski is zeker geen onbekende. In 2015 en 2016 reed hij twee seizoenen voor Etixx-Quick.Step, daarna maakte hij de overstap naar Team Sky, waar hij twee seizoenen vertoefde. Maar volgend seizoen is het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Wisniowski gaat in eigen land bij het vernieuwde CCC aan de slag en zal een belangrijke hulp worden van Greg Van Avermaet in het voorjaar. 

Dit seizoen werd Wisniowski tweede in de Omloop Het Nieuwsblad en achtste in Kuurne-Brussel-Kuurne. "Ik ben erg blij dat ik volgend seizoen bij Contiuum Sports rijd", reageert de 26-jarige Pool. "De lenteklassiekers zijn een groot doel voor de ploeg, dus daar kijk ik vooral naar uit. Het is erg mooi dat we met CCC een Poolse hoofdsponsor hebben en heel wat Poolse renners."

Van Avermaet aan successen helpen

Van Avermaet ondersteunen wordt één van de belangrijkste taken van Wisniowski. "Greg is onze leider voor de klassiekers, dus ik wil hem helpen waar nodig. Na de klassiekers hoop ik een Grote Ronde te rijden om daarin mee te strijden voor een ritzege", is de huidige renner van Team Sky ambitieus. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties