Roompot uiteraard niet blij met vertrek van Aert, wat zeggen de andere sponsors?

Roompot uiteraard niet blij met vertrek van Aert, wat zeggen de andere sponsors?

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Roompot heeft al laten weten dat enkele zaken opnieuw herbekeken moeten worden nu van Aert geen deel zal uitmaken van de ploeg. Zijn beslissing heeft natuurlijk ook invloed op andere wielersponsors als Crelan en Jumbo.

Wout van Aert rijdt na zijn exit bij Sniper Cycling in de cross zonder ploeg en is dus weg bij Crelan. De vraag is nu of Crelan de fusie met Roompot nog ziet zitten. "We bekijken wat we gaan doen, we hebben nog even de tijd. Het is niet zo dat we weg zijn", zegt Luc Versele, voorzitter van de raad van bestuur, in HLN. "Iedereen weet dat er grote meningsverschillen waren tussen Wout en de ploegleiding, maar de sponsors moeten ook gerespecteerd worden. Ik ben ontgoocheld."

Bij Jumbo, de toekomstige werkgeven van Wout van Aert, houden ze zich bij monde van woordvoerder Ard Bierens op de vlakte. "We hebben het nieuws over de eenzijdige contractbreuk van van Aert via de media vernomen en zijn op dit moment niet van plan om ons te mengen in de hele discussie. We zitten in de wachtkamer. Pas als van Aert echt een 'vrije renner' blijkt te zijn, kunnen we inspelen op de situatie. En zullen we in de zoektocht naar een oplossing uiteraard reële interesse tonen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties