Nog transfers op komst bij Corendon-Circus: "We doen dit op vraag van Mathieu van der Poel"

Redactie
| 5 reacties
Nog transfers op komst bij Corendon-Circus: "We doen dit op vraag van Mathieu van der Poel"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Corendon-Circus is de laatste dagen erg actief op de transfermarkt. De ploeg van de broers Roodhooft wil absoluut een ProContinentale licentie bekomen om mee te doen aan enkele voorjaarsklassiekers. "Er komen nog andere renners", zegt Christoph Roodhooft.

De laatste dagen werden de transfers van de Deen Lasse Norman Hansen en tweevoudig Ronde van Vlaanderen-winnaar Stijn Devolder afgerond. "We zullen ook nog andere renners aantrekken", aldus Roodhooft in HLN

Het doel is natuurlijk die ProContinentale licentie verkrijgen. "We doen dit op vraag van Mathieu van der Poel. We hebben altijd gezegd dat we hem wilden helpen met zijn ambities op de weg", klinkt het. Een volledig voorjaar wordt het zeker niet. "We gaan wel wat koersen rijden. Je kunt niet Devolder aantrekken en geen voorjaar doen."

Nog geen programma

Over de ambitie van de Nederlander en zijn programma valt nog weinig te zeggen. "Eerst rijden we een hele crosswinter. Daarna bekijken we welke koersen hij in het voorjaar kan rijden. En in de zomer gaat Mathieu weer mountainbiken. De Spelen van Tokio 2020, waaraan Mathieu wil deelnemen als mountainbiker, blijven nu nog het grootste doel", besluit Roodhooft. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties