OFFICIEEL: Lotto-Soudal bindt voormalig luitenant van Quick-Step langer aan zich

OFFICIEEL: Lotto-Soudal bindt voormalig luitenant van Quick-Step langer aan zich
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Lotto-Soudal heeft één van de meest nuttige krachten binnen het team beloond met een contractverlenging. Nikolas Maes tekende voor twee jaar bij. Voor hij in 2017 de overstap naar Lotto maakte, reed Maes ook al zeven jaar in dienst van Quick-Step.

Een contractverlenging stond hoog op het verlanglijstje van de 32-jarige Maes. "Ik voel me zowel op sportief als op persoonlijk vlak goed in deze ploeg en wilde heel graag bijtekenen. De kopmannen weten wat ze aan me hebben. Mijn sportieve uitdaging vind ik in het rijden van grote wedstrijden waarin we met kopmannen als Tiesj Benoot of Tim Wellens voor de overwinning gaan. Wanneer we dan een goed resultaat behalen, geeft me dat veel voldoening."

Maes maakt er dus geen probleem van om zich uit de naad te werken voor een ander. "Ik kan evenveel genieten van een overwinning van een ploegmaat in een grote wedstrijd als wanneer ik zelf een kleine koers zou winnen. Ik hoop de komende twee seizoenen de lijn door te trekken. Ik zal me ook de volgende twee jaar ten dienste stellen van de kopmannen en hen bijstaan in de grote koersen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties