OFFICIEEL: Quick-Step Floors legt 21-jarig talent onder contract

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
OFFICIEEL: Quick-Step Floors legt 21-jarig talent onder contract
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Quick-Step Floors heeft nog een extra renner aan de selectie voor 2019 toegevoegd. De jonge Deen Mikkel Honoré, die als stagiair aan de slag was bij de ploeg van Patrick Lefevere, tekende een contract voor twee seizoenen.

De 21-jarige Honoré ziet zo zijn sterke prestaties als stagiair beloond worden met een profcontract. "Het is een droom om bij Quick-Step Floors te tekenen", aldus de Deen in een reactie. "Ik kreeg hier de kans om als stagiair aan de slag te gaan, maar ik durfde niet dromen van een profcontract, dus dit is echt geweldig."

Ontwikkeling

Bij Quick-Step Floors komt hij zijn landgenoten Michael Morkov en Kasper Asgreen tegen. "Ik heb nog geen specifieke delen, ik wil gewoon zoveel mogelijk bijleren. Er is geen betere ploeg waar ik mezelf beter kan ontwikkelen dan hier."

"Mikkel zijn kwaliteiten en talent kwamen niet alleen boven water bij de U23, maar ook bij de profs in de GP d'Isbergues en Binche-Chimay-Binche", aldus Patrick Lefevere, teammanager van de ploeg. "Een contract was dus een logische volgende stap."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties