Kevin De Weert schrok toch wel even van ontwikkeling bij Lotto-Soudal: "Een complete verrassing"

Kevin De Weert schrok toch wel even van ontwikkeling bij Lotto-Soudal: "Een complete verrassing"
Foto: © photonews

Vanaf 1 december gaat Kevin De Weert officieel aan de slag bij Lotto-Soudal. Eind deze maand staat er ook al een gesprek met John Lelangue op het programma. En dat terwijl De Weert dacht te gaan samenwerken met Paul De Geyter.

Het vertrek van de voormalig CEO bij Lotto stond vooraf niet in het scenario. Wat vond De Weert daar nu van? "Een complete verrassing. Paul was mijn pleitbezorger, daar maak ik geen geheim van. Op vraag van de renners haalde hij me naa de ploeg. Dat charmeerde. Hij was één van de hoofdredenen waarom ik op het voorstel ben ingegaan", zegt de nieuwe performance manager in HLN.

OP ZELFDE GOLFLENGTE MET LELANGUE

De exit van De Geyter mag natuurlijk ook niet te lang blijven hangen. "Zijn ontslag zal geen invloed hebben op de samenwerking tussen John en mij. Op 28 november volgt een individueel gesprek met John Lelangue. Uit de telefonische contacten die we hadden, bleek toch al dat we op dezelfde golflengte zitten."

De Weert ziet de samenwerking met Lelangue dus wel zitten. "Ik heb er geen slecht gevoel bij. Tuurlijk had ik graag samengewerkt met Paul. Maar het is nu zo. Dus vlieg ik er volle bak in met John. Hij leverde in het verleden uitstekend werk bij Phonak en BMC en staat open voor groei en innovatie. Dat komt goed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties