Wegploeg rond Mathieu van der Poel krijgt vorm, ook rol van vader Adrie ligt vast

Wegploeg rond Mathieu van der Poel krijgt vorm, ook rol van vader Adrie ligt vast

Bij Corendon-Circus zijn ze volop bezig om de laatste hand te leggen aan de ploeg voor het wegseizoen, met Mathieu van der Poel als kopman. Het huiswerk is bijna af en er is ook een besluit genomen over een eventuele functie voor Adrie van der Poel.

Er is een interessante mix gevonden tussen huidige veldrijders en het aantrekken van renners met ervaring op de weg. Zoals Stijn De Volder, Jonas Rickaert, Dries De Bondt, Joeri Stallaert en Lasse Norman Hansen. De selectie voor het volgende wegseizoen is dus bijna compleet en dat kan ook gezegd worden van de staf.

ADRIE GEEN PLOEGLEIDER

Christophe Roodhooft blijft sportief manager en zal bijgestaan worden door twee ploegleiders. Er was even sprake van dat Adrie van der Poel één van die twee zou worden, maar dat zal niet het geval zijn. Dat zagen ze bij Corendon-Circus finaal toch niet zitten.

"Adrie is zeer betrokken bij de sportieve carrière van zijn zoons en zal dat blijven, maar niet in de functie van ploegleider. We willen zo een eventueel ongezonde situatie vermijden", laat de ploeg weten aan Het Nieuwsblad. Als alles in kannen en kruiken is, volgt binnenkort een presentatie van de wegploeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties