Zaak-van Aert hield ook ploegmaats bezig: "Moeilijke situatie om in te schatten"

Zaak-van Aert hield ook ploegmaats bezig: "Moeilijke situatie om in te schatten"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De hele heisa rond de contractbreuk van Wout van Aert heeft de voorbije maanden zowat iedereen bij Veranda's Willems beziggehouden. Ook voor zijn ploegmaats moet het niet aangenaam geweest zijn om de ploeg zo in het nieuws te zien komen. Dries De Bondt laat er zich over uit.

Volgend jaar komt hij uit voor Corendon-Circus, maar Dries De Bondt heeft de zaak-van Aert wel volop meegemaakt bij Veranda's Willems. Zij het dan ook eigenlijk vanop een afstand. "Persoonlijk had ik daar weinig mee te maken. Ik heb dat allemaal van ver gevolgd. Zelf heb je dat niet in de hand", geeft De Bondt zijn inkijk.

Het is dus niet zo dat de andere renners binnen het team updates mee kregen. "Je leest zoals iedereen alles in de pers. Het was een moeilijke situatie om in te schatten. Zeker omdat ik zelf op dat moment nog in onderhandeling lag met de ploeg."

GEEN GEVOLGEN?

Voor Wout van Aert is het nog afwachten wat de rechtbank beslist. De andere vertrekkers bij Sniper Cycling kunnen het wel al achter zich laten. De Bondt wenst van Aert alvast het allerbeste toe.  "Ik hoop voor hem dat het geen gevolgen heeft naar volgend jaar toe."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties