Wielrennen

Entourage verwacht Wout van Aert in Jumbo-shirt aan start van de Omloop

Entourage verwacht Wout van Aert in Jumbo-shirt aan start van de Omloop

Het heeft heel wat voeten in de aarde, de eventuele vervroegde transfer van Wout van Aert naar Jumbo. Het goede nieuws is: de wil is aanwezig om tot een akkoord te komen, bij alle partijen. Mogelijk komt dat akkoord er al binnen de twee weken.

Jumbo gaat op 21 december zijn nieuwe ploeg voorstellen aan de pers. Volgens Het Nieuwsblad hopen zowel de Nederlandse ploeg als Wout van Aert om tegen dan een overeenkomst te hebben bereikt. Dat moet dan resulteren in een contract dat ingaat op 1 maart 2019, zodat van Aert op 2 maart kan starten in de Omloop.

MEER VORDERINGEN KOMENDE WEEK

Het management van van Aert hoopt in elk geval om reeds meer vorderingen te hebben gemaakt als de renner op 10 december terugkeert van zijn stage in Calpe. Voorlopig kan het enkel meegeven dat de gesprekken lopen en het de goede kant uit gaat.

Al zijn er nog drie serieuze twistpunten. Jumbo moet nog op zoek naar extra centen. In de volgende winter zou van Aert dan ook crossen in een shirt van Jumbo, maar de mecaniciens en verzorgers komen van hemzelf. Vraag is wie die gaat betalen. Tenslotte is er nog de juridische zaak, waardoor men bij Jumbo eerder voorzichtig is.

Reacties 8 reacties

Tags : Wout Van Aert

Gerelateerd nieuws