Australiër van Lotto Soudal steekt de draak met maatje en wereldkampioen tijdrijden Rohan Dennis

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Australiër van Lotto Soudal steekt de draak met maatje en wereldkampioen tijdrijden Rohan Dennis
Foto: © photonews

Lotto Soudal-renner Adam Hansen heeft een grappige conversatie van zichzelf en Rohan Dennis op sociale media gegooid. "Kunnen jullie een goede vriend van mij helpen?", grapte Hansen.

Hansen en Dennis dolden wat met elkaar op sociale media. De reden daarvoor was het feit dat Hansen Dennis niet volgt op Twitter. "Ik kan niet geloven dat je mij niet volgt op Twitter. What is this sh*t?", stuurde Dennis. 

"Sorry dat ik je gekwetst heb, Rohan", antwoordde Hansen. "Ik had gedacht dat iemand die wereldkampioen tijdrijden is tegen meer kon dan iemand die je niet volgt op Twitter. Ik ben een echte vriend, dus ik zal er zijn voor jou als je diep zit. En serieus: heb je je eigen Twitter-account al eens gelezen? Ik viel bijna in slaap. Maar ik zal je aan nieuwe vrienden helpen."

En de Lotto Soudal-renner voegde de daad bij het woord. Hij postte het WhatsApp-bericht op Twitter. "Kunnen jullie een goede vriend van mij helpen? Hij heeft enkele volgers nodig. Je hoeft er niets van te lezen, maar je moet hem gewoon volgen. Het zou een wereld van verschil maken voor hem", grapte Hansen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties