Tom Boonen heeft nog een opvallend cadeautje voor Bradley Wiggins (maar herken jij het ook?)

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Tom Boonen heeft nog een opvallend cadeautje voor Bradley Wiggins (maar herken jij het ook?)
Foto: © photonews

Sir Bradley Wiggins was woensdagavond de special guest om de Kristallen Fiets aan Victor Campenaerts te overhandigen. Zelf is de Britse ex-Tourwinnaar een fervent verzamelaar van wielershirt. En dus deed Tom Boonen 'Wiggo' een plezier.

Boonen was gisteren de presentator van dienst, Wiggins kwam dan weer de trofee overhandigen. Voor de show in Vilvoorde overhandigde Boonen nog een shirt aan Wiggins. 

"Bradley, ik heb het gevonden! Kunnen jullie raden waar ik dit truitje gedragen heb?", vroeg Boonen aan zijn volgers op Instagram. Het antwoord van beloftewereldkampioen Eli Iserbyt kon anders ook wel tellen. "Op de draaimolen in Plopsaland", antwoordde de veldrijder van Marlux-Bingoal al grappend op de vraag waar Boonen het shirt droeg.

(Het antwoordt vindt u onderaan in het artikel.)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@bradwiggins found it! Can you guys guess where i raced this jersey?? #oneofakind #DFWR

Een bericht gedeeld door tom boonen (@bomtoonen) op

Maar het correcte antwoord is: Parijs-Roubaix 2006. Boonen startte 12 jaar geleden in de 'Hel van het Noorden' in zijn regenboogtrui en werd uiteindelijk 2e. Al ging daar wel een diskwalificatie van Leif Hoste, Peter Van Petegem en Vladimir Gusev aan vooraf. Het trio had een gesloten spoorweg genegeerd. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties