Wielrennen

Mathieu van der Poel stelt zijn vaste vriendin voor

Mathieu van der Poel stelt zijn vaste vriendin voor

Mathieu van der Poel laadt momenteel de batterijen op in het Spaanse Benicassim. De Nederlandse alleskunner heeft ook op privévlak wel goed nieuws te melden: Van der Poel heeft een vaste vriendin.

In gesprek met Het Nieuwsblad bevestigde Van der Poel het nieuws. "Joh, dat mag ook in de krant, hoor. Dat kan je toch niet tegenhouden", aldus Van der Poel. "Wel, ze heet Roxanne Bertels, een Belgische, die op de marketingafdeling werkt van Porsche. Wat wil je nog meer weten?"

Finland

Het koppel leerde elkaar kennen in Finland. "Ik ben ooit met Porsche in Finland op ijs gaan rijden. Roxanne was mee en zo hebben we elkaar ontmoet. Daarna zijn ze nog met een hele delegatie naar de cross in Hulst komen kijken, waarna we iets hebben gedronken in Antwerpen. Nadien dan nog een paar dates en ondertussen zijn we een paar maanden samen. Ik ben content."

Ook vader Adrie is een tevreden man. "Zeker, die komen heel goed overeen. Hij heeft gelukkig nog niet geprobeerd om me over dat stuk van mijn leven advies te geven", lacht de crosser van Corendon-Circus. "Had hij dat wel gedaan, ik had zeker niet geluisterd."

Reacties 53 reacties

Gerelateerd nieuws