Topploeg stelt aanwinst Jolien D'Hoore voor: "Elkaar vooruitstuwen zoals bij Quick-Step"

Topploeg stelt aanwinst Jolien D'Hoore voor: "Elkaar vooruitstuwen zoals bij Quick-Step"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Jolien D'Hoore reed dit jaar in dienst van het Australische Mitchelton-Scott. Dat team gaat ze na één jaar alweer verlaten, want onze landgenote versierde een schitterende transfer naar het sterke Boels-Dolmans. Daar komt ze terecht in het sterkste team in het dameswielrennen.

"Boels-Dolmans is al een paar jaar het nummer één op de UCI-ranking. Zij beslissen het koersverloop in de finale van de grote wedstrijden", geeft Jolien D'Hoore bij Sporza aan waarom dit voor haar zo'n grote en mooie stap voorwaarts is."

D'Hoore hoopt om met haar nieuwe ploeg op de voorgrond te treden. "Ik hoop dat we elkaar sterker maken om in de selectie voor de grote wedstrijden te geraken. Dat we elkaar vooruitstuwen, een beetje zoals bij Quick-Step bij de mannen."

De Spelen zijn mijn belangrijkste doel 

Jolien D'Hoore

Bij Boels-Dolmans kan de Belgische renster de combinatie maken tussen de weg en de piste. "De Spelen van Tokio zijn mijn belangrijkste doel. Daar wil ik met Kopecky schitteren in de ploegkoers. Ik hoop elk jaar de Ronde van Vlaanderen te winnen, maar dan zal alles wel moeten meezitten voor mij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties