Deceuninck-Quick.Step geeft vier jonkies de kans om zich te bewijzen op tweede ploegstage in Calpe

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 3 reacties
Deceuninck-Quick.Step geeft vier jonkies de kans om zich te bewijzen op tweede ploegstage in Calpe
Foto: © photonews

De renners van Deceuninck-Quick.Step zijn momenteel aan hun tweede ploegstage in Calpe bezig. De ploeg van Patrick Lefevere is wel onvolledig, want 7 renners reisden al af naar Australië voor de Santos Tour Down Under. En zo krijgen 4 jonkies de kans om zich te bewijzen.

Sprinter en zegekoning Elia Viviani, Rémi Cavagna, Dries Devenyns, Mikkel Honoré, James Knox, Michael Mørkøv en Fabio Sabatini zijn reeds afgereisd naar Australië voor de Tour Down Under. Maar er waren wel vier nieuwe gezichten bij de ploeg van Patrick Lefevere.

Vier jonge kerels die - net als Remco Evenepoel vorig jaar - uitgenodigd worden om eens te proeven van een stage bij de meest succesvolle ploeg van 2018. Maandag maakten we al melding van de Colombiaan Einer Rubio die zich mocht bewijzen (lees het HIER nog eens), maar ook drie andere youngsters mogen zich op stage bewijzen. 

2 Denen en een Tsjech

Het gaat volgens Het Nieuwsblad om de 18-jarige Karel Vacek (Tsjechië) en de 20-jarige Jakob Egholm (Denemarken), twee renners van Hagens Berman Axeon, de ploeg van Axel Merckx. Met ex-wereldkampioen bij de junioren Julius Johansen is er nog een Deen uitgenodigd. Hij komt momenteel uit voor het continentale ColoQuick. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties