Wielrennen

Hilaire Van der Schueren ziet droom in vervulling gaan tijdens volgende Ronde van Frankrijk

Hilaire Van der Schueren ziet droom in vervulling gaan tijdens volgende Ronde van Frankrijk

Het is vandaag een heuglijke dag voor Hilaire Van der Schueren. Zijn Wanty-Gobert mag immers opnieuw naar de Ronde van Frankrijk. Dat belooft bovendien voor de man zelf een hele speciale editie te worden. Hij ziet de Tour immers vlak voor zijn eigen huis passeren.

"Ik ben erg blij met deze uitnodiging en ik kijk nu al uit naar de geweldige momenten die we deze zomer zullen beleven", laat Van der Schueren weten. "Nu moeten we vanaf het begin van het seizoen aantonen dat de ASO zich niet vergist heeft door ons een uitnodiging te geven. Dit bewijst dat we het goed hebben gedaan in onze vorige twee deelnames."

De derde belooft wel heel bijzonder te worden. "De Grand Départ van Brussel, de start van de derde etappe in Binche, en vooral de passage van het peloton, door Geraardsbergen, voor mijn huis, net voordat ze de Bosberg beklimmen. Al deze elementen maken dat editie 2019 een zeer belangrijke Tour voor ons wordt."

Onze eerste plaats in de UCI Europe Tour heeft geholpen - Hilaire Van der SchuerenDeel deze quote:

Het was overigens zeker geen evidentie om voor het derde jaar op rij een ticket voor de Tour te bemachtigen. Volgens Van der Schueren is het deels te danken aan de aanvalslust die de ploeg altijd toont. "Onze eerste plaats in de UCI Europe Tour heeft ook geholpen. Ik ben blij deze uitnodiging te ontvangen omdat de keuze voor de organisatie niet simpel was."

Reacties 0 reacties

Gerelateerd nieuws

Er zijn nog geen reacties geplaatst.