Wielrennen

Tickets voor BK gaan als zoete broodjes de deur uit: massale opkomst verwacht

Tickets voor BK gaan als zoete broodjes de deur uit: massale opkomst verwacht

De ticketverkoop voor het Belgisch kampioenschap verloopt meer dan behoorlijk. In totaal werden er al meer dan 10.000 kaartjes verkocht. "Ook zaterdag zal er veel volk zijn", stelt organisator Kurt Vernimmen.

Meer dan 10.000 tickets gingen al de deur uit. "We verwachten toch zo’n 25.000 toeschouwers", aldus Vernimmen in Het Nieuwsblad. "Er is ruimte genoeg. We hebben het parcours ook wat langer gemaakt door de passages over de dijk te vergroten. We hebben al 3.300 vipkaarten verkocht en bijna 7.000 toegangskaarten in voorverkoop. Dat is toch al veel."

Ook voor de vrouwen zal er op zaterdag heel wat belangstelling zijn. "En bijna allemaal combitickets, die gelden voor zaterdag én zondag. De vrouwencross naar zaterdag verplaatsen was een goede beslissing. Ik denk dat dat er ook zaterdag veel volk zal zijn", klinkt het.

Comfort voor publiek

Het verschil qua prijs voor een dagticket vergeleken met een combi voor twee dagen blijft dan ook beperkt. "We verliezen ook het comfort voor het publiek niet uit het oog", aldus Vernimmen. "Er zijn twee grote parkings voor de supporters: aan het industrieterrein Hogenakkerhoek in Kruibeke en aan de Oude Steenbakkerij, in Steendorp."

"Van daaruit vertrekken gratis shuttlebussen. En de waterbus op de Schelde wordt zoveel mogelijk ingeschakeld. Er wordt voortdurend gependeld tussen Hemiksen en Kruibeke en ook in het stadscentrum van Antwerpen zullen boten vertrekken", besluit de organisator. 

Reacties 5 reacties

Gerelateerd nieuws