Ben Hermans mag nog wat meer babysitten: "Ze zeiden me dat ik twee ligamenten gebroken heb"

Ben Hermans mag nog wat meer babysitten: "Ze zeiden me dat ik twee ligamenten gebroken heb"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Ben Hermans heeft het niet getroffen. De kopman van Israel Cycling Academy kan zijn status momenteel niet echt vervullen, want hij staat langs de kant. Een stevige enkelblessure speelt hem parten. Hij heeft wel meteen een nieuwe bezigheid: babysit spelen voor zijn dochter.

Israel Cycling Academy komt met het nieuws op de Facebookpagina van de ploeg. Hermans had zich blijkbaar misstapt. "Er was niet veel aan de hand. Gewoon wat ijs opleggen en het was oké." Maar op de laatste koersdag in Valencia stak het probleem weer de kop op. "Misschien lag het aan de kasseien, maar voor ik het wist was het weer gewollen."

X-RAYS NIET POSITIEF

Er werden scans en x-rays genomen en die waren niet bijster positief. "Ze zeiden me dat ik twee ligamenten gebroken had. Waarvan één volledig. En ook een stuk bot", geeft Hermans mee. Conclusie: hij kan de komende weken niet koersen. Hermans hoopt in het begin in maart terug in competitie te treden.

Onze landgenoot heeft nu dan weer de tijd om zich bezig te houden met de opvoeding van zijn dochtertje, veel meer dan hiij wellicht gewild had. Maar dat zal hem ongetwijfeld ook wel goed afgaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties