Steels blikt vooruit: "Yves Lampaert kan goed resultaat halen" en "Zdenek Stybar krijgt enige ruimte"

Steels blikt vooruit: "Yves Lampaert kan goed resultaat halen" en "Zdenek Stybar krijgt enige ruimte"
Foto: © photonews

De mannen van Deceuninck-Quick.Step willen overal en altijd wel de benen doen spreken. Dat zal in de Ronde van de Algarve niet anders zijn. Sportdirecteur Tom Steels legt uit wat de doelstellingen daar precies zijn. Mas start er als kopman, maar ook de anderen koersen er met verwachtingen.

"Voor de vlakke ritten kijken we naar Fabio Jakobsen, die kan rekenen op Yves Lampaert, Davide Martinelli en Florian Sénéchal voor de lead-out. Tim Declercq zal de vlucht onder controle houden. We denken dat Yves een goed resultaat kan halen in de tijdrit. Het is een parcours dat hem ligt. Zdenek Stybar zal enige ruimte kriijgen tijdens de week", geeft Steels mee.

EERSTE KOERS VOOR MAS

Al bestaat er geen twijfel over wie de werkelijke kopman is tijdens deze rittenkoers. "Voor het klassement is Enric Mas onze man. Er is geen druk op hem. Het is zijn eerste koers van het seizoen en we willen weten hoe hij er voor staat."

Opmerkelijk: Steels wil ook de Portugese federatie en de regio rond de Algarve bedanken. "We willen onze appreciatie kenbaar maken voor de hulp en de assistentie die we kregen op vlak van het logistieke, zowel voor deze koers als voor onze stage. We willen onze dankbaarheid uiten ten opzichte van de Portugese federatie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties