Belgen van AG2R kennen hun programma voor het begin van het seizoen

Redactie
| 0 reacties
Belgen van AG2R kennen hun programma voor het begin van het seizoen

Jan Bakelants start zijn nieuwe seizoen in de Tour Down Under in Australië. Dat maakte AG2R, de ploeg van onze 30-jarige landgenoot, bekend. De programma's van Vandenbergh en Naesen lijken op dat van Bakelants.

Ook in 2012 en 2014 begon Bakelants de competitie in Australië, nu wil hij zich er graag opnieuw tonen van 17 tot 22 januari. Voorts rijdt hij de Cadel Evans Great Ocean Road Race (29/01) en vervolgens keert hij terug naar Europa waar zijn eerste wedstrijd op Europese bodem de Tour Cycliste International La Provence van 21 tot 24 februari zal zijn.

De twee andere Belgen in het team, Oliver Naesen en Stijn Vandenbergh, rijden nagenoeg hetzelfde programma. Naesen pikt er voor de Ronde van Qatar van 6 tot 10 februari ook nog de GP Cycliste La Marseillaise bij (29/01) en na de rittenkoers in het Midden-Oosten, waar hij er niet bij zal zijn in de Ronde van Oman, staat de Tour Cycliste International du Haut-Var Matin (18 en 19/02) op het programma en vervolgens Omloop Het Nieuwsblad (25/02).

Vandenbergh koerst in Qatar, vervolgens de Tour Cycliste International du Haut-Var Matin en ook Kuurne-Brussel-Kuurne op 26/02 staat nu al op zijn programma.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties