Leegloop dreigt bij één van sterkste ploegen van het jaar

Leegloop dreigt bij één van sterkste ploegen van het jaar
Foto: © photonews

Deceuninck-Quick.Step is opnieuw bezig aan een nieuw boerenjaar, maar er zijn nog ploegen die al aardig wat zeges kunnen voorleggen. Hoewel de Ronde van Frankrijk nog geen succes is geweest, kent Astana in zijn geheel wel een sterk 2019. En dat blijft niet zonder gevolgen.

Die zouden echter wel eens helemaal niet positief kunnen zijn. Astana lijkt er in 2020 grotendeels anders te gaan uitzien. Voor 1 augustus is geen enkele transfer officieel, maar er sijpelen wel tal van berichten naar buiten over Astana-renners die reeds een akkoord bereikten met een andere ploeg.

Zo zou Magnus Cort Nielsen naar Education First gaan, versierde Davide Ballerini een transfer naar Deceuninck-Quick.Step en kan Pello Bilbao naar Bahrein-Merida. En misschien nog het ergste van al: Jakob Fuglsang wil voorlopig niet bijtekenen. Volgens Het Nieuwsblad kan de Deen rekenen op interesse van Movistar.

WAT MET DE VREESE?

Wat er met Laurens De Vreese gaat gebeuren, is ook onduidelijk. Onze landgenoot is einde contract. Op vlak van het aantrekken van nieuwe renners is het zo goed als muisstil. Enkel de komst van de 20-jarige Andres Camilo Ardila is bekend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties