Sven Nys opgetogen met contractverlengingen van drie van zijn Telenet Fidea Lions

Koen Frans
Koen Frans
| 0 reacties
Sven Nys opgetogen met contractverlengingen van drie van zijn Telenet Fidea Lions
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Sven Nys, teammanager bij Telenet Fidea Lions, is blij met de drie contractvernieuwingen binnen zijn team. Ellen van Loy tekende zelfs een contract tot het einde van haar carrière.

Toon Aerts

"Met Toon Aerts hebben de Telenet Fidea Lions één van de sterkste motors van het crosspeloton in huis", zegt teammanager Sven Nys. "Maar Toon is niet alleen een steengoede renner die zich in de komende jaren nog verder kan ontwikkelen, Toon is ook een erg fijne renner om mee samen te werken. Hij is geliefd bij het grote publiek en bij onze sponsors. We hebben er dan ook geen moment aan getwijfeld om zijn contract open te breken en te verlengen", klinkt het.

Quinten Hermans

"De voorbije jaren liet Quinten al meermaals duidelijk zien dat hij veel potentieel heeft en ook deze winter heeft hij al knappe resultaten neergezet. Het is schitterend dat Quinten zijn hart volgt en er voor kiest om te blijven samenwerken met het team, de sponsors en de stafleden waar hij vertrouwen in heeft. Ik wil ook Hans van Kasteren, Quintens manager, expliciet bedanken voor de fijne manier waarop we dit afgehandeld hebben."

Ellen van Loy

"Als zesde op de UCI-ranking mag Ellen van Loy beschouwd worden als één van de toprensters binnen het damesveldrijden. Maar Ellen vecht niet alleen voor haar plekje tijdens de wedstrijden, ze maakt er ook een punt van om steeds het damesveldrijden te vertegenwoordigen, zowel bij sponsors als organisaties. We hebben Ellen dan ook aangeboden om gedurende de rest van haar carrière de kleuren van de Telenet Fidea Lions te verdedigen. Ellen kan en mag zelf bepalen wanneer ze haar crosscarrière stopzet en dan zullen wij er voor zorgen dat ze dat op een aangename manier kan doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties