Bondscoach Rudy De Bie door het dolle heen: "Dit is waar de mensen voor naar het veldrijden komen"

Redactie
| 19 reacties
Bondscoach Rudy De Bie door het dolle heen: "Dit is waar de mensen voor naar het veldrijden komen"
Foto: © photonews

Bondscoach Rudy De Bie zat na de juniorenwedstrijd bij de mannen en de beloftenwedstrijd bij de dames nog net niet in zak en as. Maar kijk: nauwelijks een paar uur later is hij het delirium nabij. "Dit is ronduit fantastisch."

"Wat we vandaag gezien hebben, dat is waar de mensen voor naar het veldrijden komen. Spanning tot en met en als je dan een landgenote zo ziet vechten tot de laatste meter, en het was ook nodig tot de laatste meter, dan kan je alleen maar tevreden zijn", reageerde een uitgelaten bondscoach Rudy De Bie. "Ik denk dat hier enorm veel tevreden mensen rondlopen vandaag in Bieles."

"Sanne heeft de wereldbekermanche in het Italiaanse Fiuggi links laten liggen om zich te focussen op dit WK en dan zie je dat het ook echt loont om het zo aan te pakken. Dat zorgt voor extra krachten, ze was een beetje meer opgeladen en dit is ronduit fantastisch. Iedereen gunt het haar en de manier waarop ze het gedaan heeft: supersterk", aldus De Bie. "Nu krijgt ze eindelijk ook die algemene erkenning want die regenboogtrui draag je een heel jaar. Ze zal glunderend koersen, ongelooflijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties