Ploegleider Bart Wellens ambitieus: "Van der Poel en Van Aert zijn buiten categorie, maar ..."

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Ploegleider Bart Wellens ambitieus: "Van der Poel en Van Aert zijn buiten categorie, maar ..."

Veldritteam Steylaerts-Verona verlengde twee dagen geleden het contract van Gianni Vermeersch tot maart 2019 en daar was ploegleider Bart Wellens erg opgetogen over. De voormalige wereldkampioen veldrijden is ambitieus voor het komende seizoen van zijn pupil.

Vermeersch is de laatste weken erg sterk bezig op de weg. Zo won hij vorige week nog bijna een rit in de Tour d'Alsace. Hij was ook nog één van de zeven crossers die ons land vertegenwoordigde op het WK veldrijden in het Luxemburgse Bieles. Bart Wellens is dan ook tevreden met de nieuwe samenwerking.

"Een seizoen lang meedoen voor een plek bij de eerste vijf is zeker een realistisch doel voor Gianni"

"Gianni was het uithangbord bij de start van de ploeg vorig seizoen en het is altijd leuk om daar een vervolg aan te breien", laat Wellens weten bij zijn team. "Een seizoen lang meedoen voor een plek bij de eerste vijf is zeker een realistisch doel voor Gianni."

Wellens weet natuurlijk ook dat twee crossers er bovenuit steken. "Van der Poel en Van Aert zijn buiten categorie, maar daarachter is veel mogelijk. Ik ben er zeker van dat het vaak zal lukken. En als je ziet hoe hij deze zomer presteert op de weg, dan doet dat het beste vermoeden voor de winter", besluit Wellens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties